Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je metoda kojom se vrši lociranje zagušenja u cevi. Snimanje cevi kamerom radimo uz pomoć kamere visoke rezolucije koje snimaju svaki deo cevi i vide i najmanje naprsnuće ili blokadu u cevi. Za snimanje cevi kamerom, kompletno odgušenje kanalizacije, otpušavanje cevi kao i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Snimanje cevi kamerom – Odgušenje kanalizacije cena

Snimanje cevi kameromNa raspolaganju smo vam u svako doba dana ili noći kada su u pitanju vodoinstalaterske usluge. Koji god problem da imate u vašem vodovodnom sistemu, pozovite nas i dobićete brzu i efikasnu uslugu. Vršimo snimanje cevi kamerom na celoj teritoriji Beograda. Za ovu i sve ostale intervencije, dežurni vodoinstalater je spreman da izađe na teren odmah po pozivu. Zapušena kanalizacija, neprijatni mirisi, zapušena sudopera, wc šolja i ostali slivnici u kupatilu, zahtevaju profesionalni tretman. Upravo mi vam nudimo pouzdane i profesionalne vodoinstalaterske intervencije, koje obavljaju licencirani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu i odličnim preporukama. Posedujemo sve neophodne kvalifikacije i koristimo najsavremeniju opremu. Vaš problem će nestati u najkraćem mogućem roku.

Ako je neophodno proveriti stanje cevi, kao i utvrditi gde je tačno došlo do zagušenja i kakav se čep formirao u kanalizacionim cevima, samo jedna metoda je najbolja za realan uvid u situaciju. Možemo reći da snimanje cevi kamerom spada u hitne intervencije jer je nekada neophodno što pre saznati u kakvom stanju je kanalizaciona mreža. Mi posedujemo kamere koje dopiru do svih uglova cevi i svih profila. Na ovaj način možete da se uverite u ispravnost i bezbednost vaše kanalizacije. Nakon što se snimanje cevi kamerom obavi, steći ćete jasnu sliku da li postoji neka opasnost od zagušenja, pucanja cevi ili nekog drugog sličnog problema. Za ovu intervenciju koristimo kamere visoke rezolucije, najvišeg nivoa kvaliteta. Sve se prati putem računara, gde možemo uočiti i najmanju anomaliju na cevi.

Ako nas kontaktirate, dobijate snimanje cevi kamerom po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, odmah nakon poziva. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button