Čišćenje kanalizacije

Čišćenje kanalizacije radimo za sve fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Čišćenje kanalizacije, čišćenje kanalizacionih cevi, odgušenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za čišćenje kanalizacije posedujemo profesionalne mašine i vozila za brzo otpušavanje kanalizacije.

Čišćenje kanalizacije – Odgušenje kanalizacije cena

Čišćenje kanalizacijeZaprljane kanalizacione cevi su podložnije čestim zagušenjima. S obzirom da kroz njih protiču fekalije i svašta nešto što može da uzrokuje formiranje čepa, preporučuje se čišćenje kanalizacije kako bi protok vode mogao biti neometan. Takođe obavljamo odgušenje kanalizacije gde uz pomoć specijalne opreme razbijamo svaki oblik zagušenja, bez obzira da li je u pitanju dubinsko zagušenje ili površinsko. Kvalifikovani i licencirani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom u radu su vam na raspolaganju za sve intervencije. Takođe nas možete kontaktirati ukoliko imate bilo kakvih pitanja, ljubazni vodoinstalater će vam dati sve neophodne informacije. Brza i efikasna usluga su ono što vam nudimo, bez obzira da li je reč o jednostavnijoj ili kompleksnijoj intervenciji.

Radimo čišćenje kanalizacije na celoj teritoriji Beograda. Gde god da se nalazite, možete računati na brz dolazak na adresu. Dežurni vodoinstalater je spreman da odmah po vašem pozivu izađe na teren sa odgovarajućom opremom, bez obzira da li su u pitanju regularne ili hitne intervencije. Svakodnevno obavljamo odgušenje lavaboa, otpušavanje wc šolje, odgušenje kade ili odgušenje tuš kabine. Tu smo i kada je potrebno otpušavanje sudopere, detekcija curenja vode, kao i snimanje cevi kamerom. Ukoliko niste sigurni koji problem je u pitanju, ali ste primetili da nešto ne funkcioniše kao ranije, vodoinstalater će obaviti procenu, a potom preći na njegovo rešenje. Vršimo čišćenje kanalizacije pod pritiskom. Koristimo snagu vode kojom upravljamo putem specijalnih creva za usmeravanje mlaza. Na zidovima kanalizacionih cevi se taloži kamenac, masnoća i sve nečistoće koje onemogućavaju normalan protok vode. Metodom čišćenja kanalizacije spiramo sve te nečistoće i obezbeđujemo vam funkcionalan kanalizacioni sistem. Koristimo WOMA vozila za odgušenje kanalizacije, kao i specijalne sajle.

Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Vršimo čišćenje kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Obezbeđujemo vam uslugu kakvu zaslužujete, po svetskim standardima. Čišćenje kanalizacije bez nereda i dodatnih troškova. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button