Hitne intervencije

Hitne intervencije su sastavni deo našeg posla. Mi smo specijalizovani za sve vodoinstalaterske hitne intervencije koje se najčešće odnose na odgušenje kanalizacije, otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere… Za sve hitne intervencije i brz dolazak na adresu dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Hitne intervencije – Odgušenje kanalizacije cena

Hitne intervencijeHitnim intervencijama su se sprečavale neke od najkritičnijih situacija u mnogim poslovnim i privatnim prostorima. Kada dođe do izlivanja kanalizacije, to je problem koji se ne sme odložiti ni za nekoliko sati, već je važan hitan poziv vodoinstalatera. Zbog toga je odgušenje kanalizacije hitne intervencije nešto što ne razdvajamo jedno od drugog. Mnogi često nisu ni svesni onoga što zapušena kanalizacija može da izazove. Ukoliko je reč o zadržavanju vode u WC šolji, slivnicima, ali i sudoperi, klijenti vrlo često ne reaguju odmah. Susretali smo se sa različitim primerima gde je pozivanje vodoinstalatera bilo samo u krajnjem slučaju kada već dođe do velike štete i mnogo većih troškova sanacije. Da i vi ne biste dospeli u sličnu situaciju, kontaktirajte nas čim osetite neprijatne mirise kanalizacije kako se šire iz slivnika sudopere ili toaleta.

Hitne intervencije odgušenja kanalizacije obavljamo na celoj teritoriji Beograda, kao što smo već naveli, u svim terminima. Koristimo najsavremeniju opremu kako bi svaka hitna intervencija mogla biti obavljena na najvišem nivou kvaliteta. Pa tako radimo hitne intervencije mašinsko odgušenje kanalizacije, hitne intervencije odgušenja kanalizacije WOMA vozilom,  ali i hitne interencije odgušenje kanalizacije pod pritiskom ili sajlom. Svaka od metoda vam obezbeđuje brzo i efikasno odgušenje kanalizacije i funkcionalnost prostora u najkraćem mogućem roku. Tu su i hitne intervencije snimanje cevi kamerom gde se utvrđuje tačno mesto nastanka zagušenja. Vodoinstalater će se pobrinuti za sve, samo nas pozovite.

Obavljamo hitne intervencije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Na raspolaganju smo vam za sve vrste konsultacija. Dežurni vodoinstalater će vam pružiti sve neophodne informacije i savete kako da reagujete dok mi ne stignemo kod vas. Obavljamo održavanje kanalizacije gde ćemo se pobrinuti da ne dođete u situaciju da vaš stan ili poslovni prostor poplavi zbog nekog tipa zagušenja. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u Beogradu, za sve vodoinstalaterske usluge. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button