Odgušenje kanalizacije pod pritiskom

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom je metoda za odgušenje kanalizacije koja je namenjena za najteža zagušenja. Za odgušenje kanalizacije pod pritiskom, odgušenje kanalizacije woma vozilom, mašinsko odgušenje kanalizacije i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, sedam dana u nedelji. Odgušenje kanalizacije pod pritiskom se radi uz pomoć visokog pritiska vode koji generiše pumpa i namenjeno je za otpušavanje cevi svih profila i dužina.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom – Odgušenje kanalizacije cena

Odgušenje kanalizacije pod pritiskomPostoje metode odgušenja uz pomoću kojih dobijate i čišćenje kanalizacionih cevi, a jedna od takvih je upravo odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Za ovu metodu se koristi jak mlaz vode, čiji pritisak razbija svaki oblik začepljenja. Vodoinstalater upravlja crevom i usmerava mlaz na mesto gde se formirao čep. Kada nastupi težak oblik zagušenja, odnosno gde je zagušenje većeg intenziteta, možemo ga razbiti upravo pomoću pritiska od 250 bara. Za ovu intervenciju koristimo specijalnu opremu koja se može naći na našem tržištu. Zahvaljujući ovom snažnom pritisku, vrši se i čišćenje kanalizacije, gde se snagom vode spira sva prljavština i nečistoća koja je nataložena na zidovima kanalizacionih cevi. Kamenac je još jedan od glavnih uzroka koji utiče na formiranje čepa u cevima. Uz odgušenje kanalizacije pod pritiskom vode, kamenac će takođe biti uklonjen.

Vodoinstalateri su tu da vam pruže najbolju uslugu u svakom trenutku. Možete nas kontaktirati čim primetite da je došlo i do najmanjeg simptoma zagušenja. Na ovaj način sprečavamo totalnu zagušenost kanalizacije i mnogo brže obavljamo samu intervenciju odgušenja. Ukoliko se odlaže rešenje, problem će postati veći i kompleksniji. Najgora verzija događaja može biti izlivanje fekalija kroz slivnik, kao i zadržavanje vode u wc šolji, gde se takođe zadržavaju i razvijaju razne bakterije. Zbog higijenskih uslova, najbolje je odmah reagovati, pa tako dobijate brzo i efikasno odgušenje kanalizacije u najkraćem mogućem roku.

Mi obavljamo odgušenje kanalizacije pod pritiskom po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, a za sve su zaduženi kvalifikovani vodoinstalateri sa licencom za rad. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Kada su u pitanju hitne intervencije, ne čekajte već nas pozovite odmah, bez obzira na doba dana ili noći. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button